Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 25.09.2014.
15:58
Beta A
Najgori deo rata sa proruskim separatistima prošao je, izjavio je danas ukrajinski predsednik Petro Porošenko, pet dana posle mirovnog sporazuma potpisanog sa pobunjenicima sa istoka zemlje i Rusijom u Minsku. Kao dokaz te tvrdnje on je naveo da za poslednjih 24 sata nije bilo ni jedne žrtve, što je prvi put od izbijanja sukoba.
Četvrtak 25.09.2014.16:02
Браћо Срби, помаже Бог! Након мог позива за општу мобилизацију био сам стварно изненађен великим бројем порука које су ми стизале од моје браће из Србије са жељом да чистог срца и душе приступе бригади коју смо основали и пруже свој допринос у борби за слободу Новорусије и православног света. Ја, Никола Перовић, командант српских добровољаца у Новорусији, иако имам само 25 година, успео сам да завредим поверење српског и руског народа. Трудићу се да оправдам указано поверење и покажем да могу и умем да поведем наше Србе у заједничку борбу против америчког империјализма, који под паролама демократије окупира земље гејпарадама, развратом, неморалом, погрешним вредностима.
Četvrtak 25.09.2014.16:04
Уверен сам да се српски народ неће одрећи своје традиције, историје и вере. Живео сам у Француској и посматрао како пред стравичном америчком пропагандом, која је захватила Европу, људи губе душу и одричу се својих корена. У овим тренуцима морамо бити опрезни пред новим подвалама, „обојеним револуцијама“ које се спремају у нашој Републици Српској, новим уценама и притисцима. Због је тога је важно да српски народ схвати да се његови интреси и опстанак данас бране у Новорусији и да је важно да сви помогнемо наш братски руски народ и заједничким снагама покажемо Западу да не могу више да прекрајају границе, окупирају територије и поробљавају народ.
Četvrtak 25.09.2014.16:04
Дубоко верујем, да ћемо се сви који смо данас овде, у Новорусији, и сва наша браћа која ће нам се прикључивати у наредном периоду, вратити једном на наше Косово и Метохију и ослободити нашу колевку. Братски руски народ, који никада није напустио Србију, захвалан је за сву љубав, помоћ и подршку коју им пружамо у овом тренутку. Сада је дошао тренутак да покажемо нашу снагу, јединство, вољу, слогу и веру! Да се одлучимо и определимо: лаж или истина, ропство или слобода, невера или вера, нестанак или вечност! Живела Србија! Живела Русија! Живела Новорусија!
Četvrtak 25.09.2014.20:28
lovcenvoliSRBIJU,.... kako da se dodje do vas leba ti? Bosanac rodjeni Srajlija, proteran sa ognjišta od strane mudzahedina, ponosno sluzio vojsku u gradiskoj vojnoj policiji u Beogradu generacija 2000,...bio na tromedji cetiri meseca, posle toga radio na brodu zadnjih deset i shvatio sta je moderno zlo ovog sveta i zelio bih da se prikljuciti u borbi protiv istog,... ŽIVELA SLOBODNA SRBIJA, ŽIVELA BRATSKA RUSSIJA,... POZDRAV i MOLIM ODGOVOR,... AKO IMA DAJ NEKI TELEFON ILI KONTAKT, ili prosto savet kako da dodjem uz minimalne troskove, i NIKAKVE "NADOKNADE ",...NE DOLAZE U OBZIR,.... SAMO PAR KONZERVI DNEVNO I CIGARE CU BACITI AKO TREBA,...
Četvrtak 25.09.2014.20:37
POMO'Z BOG SRBINE PEROVIĆU, OPET TI PISEM U NADI DA CU DOBITI ODGOVOR USKORO, JER IZ DANA U DAN VIDIM DA POLITIKA KOJOM NAS VODE U PROPAST I NEPRESTANO ZADUZIVANJE U BANKAMA, I PLASIRANJE GEJ PARADA NIJE ONO ZASTA ZELIM DA SE ZALAZEM TAKO DA CU RAD BITI DA SE PRIDRUZIM, I SNOSIM EVENTUALNE POSLEDICE ZA SVOJE POSTUPKE KAD SE VRATIM I AKO SE VRATIM,... Ponosni pravoslavac iz Srbskog SARAJEVA,...,...
Petak 26.09.2014.22:33
E.У.Р.Е.К.А !!! Вечерас прочитах да не знаш поставити ћирилицу на тастатуру а пошто је и менито био проблем задњих пар дана јер ми је комп био на поправак и мајстор га вратио на латиницу ја тотално заборвила како се ћирилица враћа. Твој ме коментар понукао да мало промозгам и ево сам успјела! СЛИЈЕДИ МОЈ САВЈЕТ; Ако на контролној траци имаш СТАРТ кликни и кад се отвори кликни на КОНТРОЛНА ТАБЛА, тамо нађи и кликни на РЕГИОНАЛНЕ ЈЕЗИЧКЕ ОПЦИЈЕ па кликни на Serbian(Cyrilic) и потврди!
Petak 26.09.2014.22:45
Поред иконице SR (код мене је у доњем десном углу) има знак мени личи на малу старинску пеглу....кликни на то и тамо потврди Serbian(Cyrilic)...и то је то !!! На SR за убудуће увјек можеш да бираш да ли ћеш писати ћирилицом или latinicom.... Да ти буде лакше код ћирилице ова слова се куцају овако... Q = Љ W =Њ X =Џ Ако сам ти барем мало помогла биће ми драго јер је и мене неко одавде то научио....ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)